• LOGO_GIS

 • ЗА СЪБИТИЕТО

  Share е място, където архитектурната общност се събира, за да споделя идеи и вдъхновение. Също така е и място за празнуване на върхови постижения в областта на архитектурата.

  Събитията, които Share организира събират заедно различни архитекти, заемащи ръководни позиции в световни архитектурни бюра. Конференциите предoставят възможност за срещи между велики умове от архитектурната общност в цял свят посредством специална платформата за разговори. По време на тези срещи архитектите имат възможност да разискват различни теми и да черпят вдъхновение един от друг.

  Лекциите са съсредоточени върху настоящето и бъдещето, иновациите в областта на архитектурата и инженерството, както и върху изследванията на нови материали и технологии за проектиране на интелигентна и устойчива среда.

  SHARE INTERNATIONAL ARCHITECTURE AND ENGINEERING FORUM действа като ефективна платформа за нетуъркинг, създаване на бизнес контакти, обмен на идеи и споделяне на опит.

  SHARE София 2017 е динамично събитие, което се състои от четири професионални конференции: INGLASS – Инженерно изложение и международна конференция за „Стъклена архитектура“ , LAUD – международна конференция за ландшафтна архитектура и градоустройствено планиране, GIS – международна конференция за интериор и дизайн; RIFF – Международно архитектурно изложение на покривни системи, изолационни материали, фасадни системи и подови настилки.

  GIS – Международна конференция за интериорен дизайн като – част от SHARE Форум

  GIS обсъжда ролята на архитектурата и интериорния дизайн за подобряване качеството на живот. и как това може да повлияе на социалната, културната среда, учебната и работна среда.

  LAUD е конференция посветена на ландшафтната архитектура, инфраструктурата, обновлението, постиндустриалната архитектура и градския дизайн. Насочена е към ландшафтни архитекти, урбанисти, главни архитекти, кметове, включително и директори на фирми, предлагащи решения за ландшафтна архитектура, дизайн и екстериорно озеленяване.

  INGLASS – Международно архитектурно изложение за „Стъклена архитектура“ – част от SHARE Форум

  Темата е: иновации, енергийна ефективност и устойчивост на стъклото като строителен материал.

  RIFF – Международна архитектурно изложение на покривни системи, изолационни материали, фасадни системи и подови настилки – част от SHARE Форум

  Презентациите в програмата са фокусирани към иновативните фасадни системи, проектиране на покривни изолации в емблематични сгради, както и представяне на нови тенденции и решения за подови системи.

  На всяко събитие ще присъстват различни хора: архитекти, инженери, ландшафтни архитекти, предприемачи, инвеститори, представители на академичните и професионалните асоциации..

  Акценти:

  12 държави ще бъдат представени от архитекти и инженери получили отличия в своите области: Португалия, Германия, България, Турция, Великобритания, Австрия, Унгария, Белгия, Румъния, Полша, Израел, Холандия.

  Гостите ни ще представят проекти, които са победители или финалисти в световноизвестни състезания: European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award

  International Landscape Award ‘Rosa Barba”; European Property Awards , A’Design Award ;

  WAN Award Health Care; WAF award, RIBA Awards.

  arch. Borislav IGNATOV , Chairman SHARE Sofia 2017, The CAB President

  arch. MAURIZIO MEOSSI – Senior associate, Zaha Hadid Architects, UK

  Landscape Arch. Prof. Rainer SCHMIDT, Founder RAINER SCHMIDT LANDSCHAFTSARCHITEKTEN, Germany

  arch. Gokhan AVCIOGLU- KEYNOTE SPEAKER – Founder of GAD (Global Architectural Development), Turkey

  arch. Angel ZAHARIEV – Founder A&A ARCHITECTS OOD, BULGARIA

  arch. Johannes BAAR-BAARENFELS – BAAR-BAARENFELS ARCHITEKTEN, Austria

  arch. Serban ȚIGĂNAȘ -President of the Order of Architects of Romania / DICO&TIGANAS

  arch. Giuseppe FARIS – Founder, Studio Farris, BELGIUM

  arch. Oskar GRABCZEWSKI – owner OVO Grabczewscy Architekci / POLAND

  arch. Michael SETTER – Setter Architects, Israel

  arch. Dorte KRISTENSEN – Architect director, Atelier PRO, The Netherlands

  Полезна информация за изданието от 2017 година:

  Говорителите на SHARE SOFIA 2017 може да откриете тук.

  Достъп: само въз основа на предишен абонамент и потвърждение от организатора. Регистрацията за участие може да бъде направена онлайн тук.

  Вижте подробности за програмата тук.

  Може да свалите нашата брошура тук.

  Приветствия от гостите на последните издания на SHARE може да бъдат прочетете тук.

  За да следите последните новини за програмата и гост-лекторите на международните конференции ви каним да получите достъп до комуникационната платформа www.share-architects.com.

  За организаторите ABplus Events:

  В продължение на 20 години се стремим да постигаме отлични постижения в областта на архитектурата и строителството, чрез международните събития, които организираме, в сътрудничество с нашите партньори – камари на архитектите и други архитектурни и инженерни асоциации.

  Опитът ни на пазара в Централна и Източна Европа показва, че форумите, които организираме са едни от най-ефективните в региона. Те са източник на постоянно актуализирана информация. Чрез тези събития имаме възможност да подпомагаме непрекъснатото обучение на специалисти и да популяризираме младите таланти.

  Събирайки заедно стотици практикуващи архитекти, инвеститори и строители от Европа, Азия и Съединените американски щати, ABplus Events популяризират проекти, постижения, както и най-добрите примери от светованата практика в областта на архитектурата и строителната индустрия.

  Портофолио: Също така може да се разгледате брошурата ни, както и подбор от видеоматериали на нашите международни архитектурни конференции.

  Каним ви да се присъедините към нас!

  View ENGLISH version.